Derisa Jashari betohej për kryetar, ja çfarë po ndodhte para komune

Bekim Jashari ka pranuar detyrën edhe nga ish kryetari i Skenderajt, Sami Lushtaku.

Derisa këto ceremoni po zhvilloheshin, para objektit të komunës, Ansambli Drenica, ia kishte hedhur këngës dhe valles, duke krijuar një atmosferë shumë të mirë.

Fotografia e Ansambli Drenica Skenderaj

Fotografia e Ansambli Drenica Skenderaj

Fotografia e Ansambli Drenica Skenderaj

Fotografia e Ansambli Drenica Skenderaj