Ja në spitalin e cilit qytet në Kosovë ka lindur Rita Ora

Është komentuar shumë për pjesëmarrjen e saj në Kosovë, në koncertin e organizuar për 10 vjetorin e pavarësisë së Kosovës.

Por, së fundmi, këngëtari Asim Gashi ka zbuluar një detaj shumë interesant sa i përket Rita Orës, shkruan lajmi.net.

Në Facebook, Asimi ka hedhur një fotografi të bërë me Rita Orën dhe sipas komentit të lënë, ka treguar se Rita ka lindur në spitalin e Drenasit, për shkak se situata politike ka qenë e tillë, në vitin 1990 kur lindi këngëtarja.