Galaxy Note 8 apo iPhone X – cili është më i mirë? (Video)

Beteja për telefonin më të mirë ndërmjet Samsung dhe iPhone nuk ka të ndalur!

Në prag të prezantimit të smartfonit më të ri nga Samsung, Galaxy Note 9, iPhone ka paralajmëruar një smartfon të ri, por gara ndërmjet smartfonëve të fundit nuk ka mbaruar.

Samsung dhe Apple janë dy markat më të shitura të smartfonëve dhe gjithashtu më kualitative, por cili është më i mirë?

Në videon e mëposhtme mund të shihni krahasimin e iPhone X me Galaxy Note 8.