A ju kujtohet ky hit i Afrim Muçiqit?

Afrim Muçiqi njihet si këngëtari numër një në trojet shqiptare sa i përket potencialit që ka në këndim dhe melankolisë së vokalit të tij.

Ky konstatim nuk është vetëm i publikut të gjërë po edhe nga vet kolegët e Afrimit të cilët edhe në ahengjet e veta zgjedhin vetëm Afrimin për t’iu kënduar dasmorëve.

PrishtinaPress sot ua sjell hitin e tij të dikurshëm që edhe sot gjeneratat e ndryshme e dëgjojnë e sidomos maturantët dhe studentët e kohës para 20 viteve.

Fjala është për këngë e tij të titulluar ‘O Afrim o djalë i ri”.

Dëgjojeni: