Veseli takon ambasadorët e QUINT-it, flasin për dialogu

“Biseduam për nevojën që të bashkohemi, pozitë dhe opozitë, në fazën finale të Dialogut Kosovë-Serbi”.

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka zhvilluar një takim me Ambasadorët e vendeve të QUINT-it dhe Shefen e Zyrës së BE-së në Kosovë, Natalyia Apostolova.

“Biseduam për nevojën që të bashkohemi, pozitë dhe opozitë, në fazën finale të Dialogut Kosovë-Serbi”, ka thënë Veseli.

“Takimi i sotëm, në të cilin me një pjesë të opozitës diskutuam për Draft-Rezolutën për Dialogun, ishte një hap i rëndësishëm. Në ditët në vazhdim do t’i intensifikojmë përpjekjet që konsensusi të ndodhë sa më parë”, ka shtuar Veseli.