Lekaj dhe Reçica: nënshkruajn kontratën 12.6 km

Ministri i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit ne faqen e tij ne facebook ka njoftuar për nënshkrimin e kontratës 12.6 km.

Ne vijim po juaj sjellim postimin e tij:

Sapo nënshkrova kontratën për rikonstruktimin e rrugës regjionale R-112, segmentin Bishtazhin – Damjan me gjatësi 12.6 km.

Vazhdojmë me projekte në interes të qytetarëve! / ka shkruar Lekaj.