Bufi i gatshëm t’i mësojë fëmijët e kthyer nga Siria për letërsinë tonë

Bufi ka dhënë një ide interesante, kreative dhe mjaft të qëlluar në ndihmë fëmijëve kosovarë të kthyer nga Siria.

Fatmir Spahiu, i njohur si Bufi ka dhënë një ide interesante, kreative dhe mjaft të qëlluar përmes një postimi në llogarinë e tij Facebook.

Artisti është shprehur në mënyrë vullnetare t’u vijë në ndihmë fëmijëve kosovarë të kthyer nga Siria, transmeton prishtinapress.eu

Ky është postimi i plotë i aktorit:

Personalisht dhe vullnetarisht do te angazhohesha si aktor me femijet e kthyme nga Siria.

Nuk do te ishte keq te ju lexonim femijeve ndonje veper nga Kadare, Qosja, Podrimja, Kukaj etj. Do te ishte mire qe te ju flasim per Nane Terezen e Mulla Idrizin.

Veprat e Anton Cetes dhe Adem Jasharit.

Si aktor vullnetarisht do te ju falja ndonje dite ketyre femijeve. Me kete menyre mendoj qe femijet do ta kuptonin se i takojne nje populli me zemer te madhe dhe tolerant.

E gjith shoqeria do te duhej me u angazhu qe kujtimet nga atje ata ti kujtojne veq si nje anderr e keqe.