Kënga më e re e Lumi B, “Djalë dukat”

Reperi i njohur Lumi B ka sjell këngën e tij më të re, ajo quhet “Djalë dukat” dhe është një këngë tepër interesante, ku Lumi B duket se ka krijuar një “diss” që i drejtohet dikujt.

E në këtë këngë Lumi B ka ftuar edhe Skerdin.