Bordi dhe Menaxhmenti i Telekomit raportojnë para Komisionit Hetimor Parlamentar

Bordi dhe Menaxhmentit të Telekomit të Kosovës raporton sot para Komisionit Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në Telekomin e Kosovës.

Po ashtu gjatë kësaj mbledhje Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala do te dëgjoj edhe faktet e sindikatës se punëtoreve të kësaj ndërmarrje.

Në mbledhjen e fundit Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala ka vendosur t’i dërgojë letër ministrit të Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka dhe menaxhmentit për pezullimin e ripërtrirjes së kontratës me Z-Mobile, për hetim më korrekt.

Vitëve të fundit kjo ndërmarrje është akuzuar se po plackitet nga bordi dhe menaxhmenti si dhe është akuzuar për punësimet e jashtëligjshme.