10 ushtrime në shtëpi që do t’ju transformojnë trupin brenda 30 ditëve

Të gjithë biem dakord që stërvitja sistematike është e rëndësishme për shëndetin tonë. Megjithatë, të rrethuar nga një mori informacionesh dhe emrash ushtrimesh, është e lehtë të bëheni lëmsh. Mos u shqetësoni pasi në vijim do të gjeni një përmbledhje me 10 ushtrimet që nëse kombinohen bashkë, mund t’jua transformojnë trupin brenda 30 ditëve.

Shënim: Realizojini të ndarë në 3 sete me 8-10 përsëritje për çdo ushtrim.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10