Dani publikon këngë të re që ia dedikon muajit të shenjtë të Ramazanit

Ramadan Krasniqi- Dani sot ka lansuar projektin e tij më të ri muzikor.

Kënga mbanë titullin “Aromë” dhe i kushtohet muajit të shenjtë Ramazanit që nis nesër.

 

 

Këngëtari këtë këngë e sjellë në bashkëpunim me katër këngëtarë të tjerë, Granitin, Shefqetin, Gazmirin dhe Gencin.