FILLON ASFALTIMI I RRUGËS DEÇAN – KUFIRI ME MALIN E ZI

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, të martën (11.06.2019)do të jetë i pranishëm në fillimin e asfaltimit të rrugës rajonale R 108, Deçan – Kufiri me Malin e Zi.

Paraprakisht, ministri Lekaj do të zhvillojë një takim me kryetarin e komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj.

Ora: 14:15

Vendi: Komuna e Deçanit