Aksident i rëndë trafiku në rrugën Shkup-Kosovë

Para pak minutash ka ndodhur një aksident i rëndë trafiku në rrugën Shkup-Kosovë.

Rruga Shkup-Kosovë është e bllokuar dhe nuk dihet se për sa kohë do të zhbllokohet.

Deri më tani nuk raportohet për persona të lënduar, por vetëm për dëme të shkaktuara materiale.

Para pak minutash ka ndodhur një aksident i rëndë trafiku në rrugën Shkup-Kosovë.

Rruga Shkup-Kosov