Projektligji për Diasporën në dëgjim publik

Sot, Komisioni për Punë të Jashtme mban dëgjim publik për Projektligjin për Diasporën.

Ky ligj ka për qëllim krijimin dhe rregullimin e raporteve ndërmjet Kosovës dhe pjesëtarëve të diasporës, përcaktimin e statusit të pjesëtarëve të diasporës, mbrojtjen ose përkujdesjen për të drejtat sociale, politike, kulturore, ekonomike dhe të interesave të tjera të diasporës.

Dëgjimi publik mbahet në ambientet e Kuvendit të Kosovës me fillim prej orës 11:00.