Nesër fillon asfaltimi i rrugës R220, segmenti Obiliq-Plemetin Prilluzhë

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, të martën (09.07.2019) inspekton nga afër shtresimin me asfalt në rrugën R220, segmenti Obiliq-Plemetin-Prilluzhë.

Ora: 11:30

Vendtakimi: Objekti i Komunës së Obiliqit

Ftojmë medien tuaj ta përcjellë këtë aktivitet me rëndësi për banorët e Obiliqit, thuhet ne njoftimin e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit.