FILLOJNË PUNIMET NË DY PROJEKTE TË SKENDERAJT

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, të enjten (01.08.2019),merr pjesë në fillimin e punimeve në dy projekte infrastrukturore në komunën e Skenderajt, investim i MIT.

Ora:  11:00

Takimi me kryetarin e Skenderajt në komunë

Fillimi i punimeve në rrugën Skenderaj – Vushtrri

Ora: 11:30

Vendi: Fshati Krasmiroc

Fillimi i punimeve në rrugën Kotorr – Qubrel

Ora: 12:00

Vendi: Fshati Kotorr