Deputeti i AAK-së e quan ‘Maneken të Luftës’ Rexhep Selimin: “Ti pshu……a votat që i merr”

Deputeti i AAK-së, Shkumbin Demaliaj e ka kritikuar Rexhep Selimin në një postim të Facebook-it.

Ai e ka quajtur “Gjeneral Manekeni i Luftës” Selimin pas deklaratave të tij për Haradinajn.

Demaliaj në postimin e tij ka shtuar se Haradinajt të kanë besuar shumë por ti ua ke kthyer shumë rrastë.

Për më shumë lexojeni postimin e plotë Shkumbin Demaliaj:

Gjeneral Manekeni i luftës qenka kthy në ekspert të drejtësisë.!!
Tash po dëshiron me e mësuar Ramushin qysh me u sjellur në të drejtën e vet në gjykatë..!!
Shumë e ke mbrojtur ti UÇK-në prej demobilizimit e deri sot..!! Bash as ndi nuk ta ka për atë punë..!! Veç ke prit e ke përcill komandanta e vet, qysh ka thonë Ramushi ,, asnji therrë hy s’të ka’’..!!
Bile paske mbrri në pozitën e prokurorit që me vlerësu fajësinë e Ramushit..!!
Populli i Kosovës e ka vlerësu më së miri dhe e din pafajësinë e Haradinajt që nga procesi i parë i ICTY-së në Hagë..!! I dyti dhe tani do të triumfoj..!!
Por po më vije keq në çfarë derexhe ke ardhë Rexhep Selimi..!!
Lidhur me këtë fajësi që po e përmend kam nji pytje për ty..!!!
A mos ke bo naj fabrikim (iftire) kundër Ramushit në gjykatë speciale se më askush nga ne nuk të beson..!!
Haradinajt shumë të kanë besuar (Ramushi e Dauti), por ti ua ke kthy shumë rrastë..!!!

Ti pshu……a votat që i merr..!! Marre..!!

Me falni miç për këtë fjalën e fundit por nga mllefi i paftyrësisë së Rexhës ndaj shokëve të luftës e kam..!!