Zhduket një vajzë në Prishtinë

Një vajzë është raportuar e zhdukur në lagjen Dardania, në Prishtinë.

Policia njofton se rastin e ka lajmëruar vëllai i viktimës dhe se ende nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.

“Ankuesi mashkull K/Shqiptar ka raportuar se motra e tij viktima femër K/Shqiptare ka dalë nga banesa dhe nuk dihet vendndodhja e saj”

Njësitë policore janë duke e hetuar rastin.