Ofertë Speciale për reklam gjatë ‘Fushatës Zgjedhore’ 2019 në PrishtinaPress.eu

Portali PrishtinaPress.eu ju ofron ofertë për reklamim gjatë “Fushatës Zgjedhore” 2019.

Oferta ka për qëllim që t’ua mundësojë subjekteve politike dhe kandidatëve për deputetë të reklamojnë gjatë fushatës zgjedhore 2019, si dhe te juaj lehtësoj votuesve të përcaktohen për partin dhe kandidatin me të mirë.

Për më shumë informata rreth ofertës kontaktoni në emial: prishtinapress@gmail.com