NJOFTIM – ” CILI ËSHTË IDIOTI ” Shfaqje Teatrale

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike në bashkëpunim me Studion “Aktrimi” Zvicër, organizon shfaqje teatrale komedi “CILI ËSHTË IDIOTI”

Data: 28 shtator 2019
Vendi: Talgutstrasse 71 – Winterthur 8400, Zvicër
Koha: 19:00