AAK – PSD me 96.883 vota, këta janë deputetët e këtij koalicioni

Janë publikuar rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të gjashtë tetorit.

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dhe PSD-ja me kandidat për kryeministër Ramush Haradinaj, kanë dalë të katërt nga zgjedhjet e jashtëzakonshme.

Kjo radhitje i ka siguruar këtij koalicioni 14 ulëse në Kuvendin e Kosovës.

AAK-PSD ka 96.883 vota ose 11,47%, derisa pas Haradinaj deputeti më i votuar është Daut Haradinaj, pas tij radhiten Bekë Berisha dhe Pal Lekaj.