“Ditët e Kulturës Shqiptare ne Turqi” Në Turgutlu

MDIS në bashkëpunim me shoqatën kulturore shqiptare në Turgutlu organizon manifesitm për “Ditën e Shqiptarëve”,

Adresa: Turgutlu Ticaret Odasi, Ergenekon Mahallesi Fatih, Caddesi No:2 Manisa/Turgutlu

Datë:  23 nëntor 2019

Ora: 19:30

Në Adapazar

MDIS në bashkëpunim me Lidhjen e Rinisë Shqiptare në Adapazar, organizojnë manifestim për ”Ditën e Shqiptarëve”,

Adresa: Cumhuriyet, Bankalar Cd. No:17, 54100 Köprübasi/Adapazari/Sakarya

Datë: 27 nëntor 2019

Ora: 19:30

Në Bursa

MDIS në bashkëpunim me shoqatat kuklturore në Bursa do të organizoj, Konference me Prof. Dr. Engin Beksaç – Historia dhe Kultura Ilire

Adresa: Bursa Göç Tarihi Müzesi Merinos Parki, Atatürk kongre Kültür Merkezi Doǧu Girisi 2. Kat Osmangazi/Bursa

Datë: 30 nëntor 2019

Ora: 15:00

Në Stamboll

MDIS në bashkëpunim me Lidhjen e Rinisë Shqiptare në Turqi dhe me shoqaten  “Shoqata Vëllezëria Turko-Shqiptare“organizojnë manifestim për ”Ditën e Shqiptaëve”,

Adresa: Qendra Kulturore e Kosovës/ Kosova Kültür Merkezi, Ismetpaşa Mahallesi Nadir

Tümer Sokak No:1/4 Bayrampaşa/Istanbul

Datë: 01.12.2019.

Ora:19:00