Sinan Vllasaliu publikon dy këngë të reja e titull “Anulohet dasma” dhe “Boom”.

Një prej këngëve të radhës të projekteve të fundvitit është Sinan Vllasaliu, i cili ka publikuar këngët me titull “Anulohet dasma” dhe “Boom”.

Këto dy këngë janë me tekst dhe muzikë të Ilir Beranit, i orkestroi Virusi, ndërsa videot ua punoi Max Production.

Më poshtë mund t’i dëgjoni dy këngët e reja nga Sinan Vllasaliu, i cili për vite me radhë vazhdon t’i qëndrojë besnik skenës muzikore.