Teuta Selimi publikon këngën “Ja fala”

Teuta Selimi ka publikuar këngën më të re.

Kënga mban titullin “Ja Fala”, dhe në minutat e para të publikimit po pëlqehet.

Tekstin e këngës ia shkroi Fadil Topalli, muzikën e bëri Bini Diez, ndërsa videoklipin e punoi Max Production.