Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike të martën publikon rezultatet e regjistrimit të Diasporës

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike do të publikoj rezultatet preliminare të regjistrimit të diasporës nëpër shtete sipas ndarjes territoriale e administrative. 

I pranishëm do të jetë edhe zëvendëskryeministri/ministri i Diasporës Dardan Gashi.

Publikimi do të bëhet të martën me 26.11.2019 me fillim nga ora 10:00

Vendi: Hotel Sirius