Dy të vdekur nga sulmi në tentativë terrorist i sotshëm në Londër

Londra sot u bë cak i një sulmi tjetër terrorist, që për fat të mirë u evitua me sukses nga një numër tragjikë viktimash.

Por në krejt këtë ngjarje së paku dy persona humbën jetën, ndërsa 10 të tjerë u lënduan.

Sulm i ngelur në tentativë u bë shkak që gjysmë shtiza mos të shokonte Londrën.

Policia ka vrarë personin e sulmues, derisa burime të The Sun njoftojnë që personi tjetër me thikë që u pa në vendngjarje ishte një qytetarë që iu kundërpërgjigjë sulmuesit dhe e rrëmbeu thikën nga duart e sulmuesit.

Ky person po llogaritet heroi i dites ne Londer