Lansohet “Filmi i fundit” nga MC Kresha, Singullar dhe Lyrical Son

Në kanalin zyrtar të PINT në YouTube është publikuar kënga “Filmi i fundit” që ka ardhur si bashkëpunim ndërmjet MC Kresha, Singullar dhe Lyrical Son.

Strike Beatz dhe K-Master qëndrojnë prapa kësaj kënge duke qenë realizuar të saj, ndërsa Pressplay është kujdesur për ‘beat-in’.

Siç ndodh rëndom për ta shkruar tekstin, gjegjësisht për pjesët e tyre janë kujdesur tre reperët protagonistë në këtë projekt.

Incizimi është bërë nga K-Master (Pint Studio), derisa Pressplay e ka bërë edhe miksimin dhe masterizimin.

Kënga ka ardhur vetëm në versionin audio dhe pritet të pëlqehet nga fansat e shumtë të PINT.