Smakiqi: ‘PAN’lanat janë ‘udhëheqes’ dëmtuesit më të mëdhaj të PTK-së!

Shkruan: Xhevdet Smakiqi

Panlanat “udhëheqës” dëmtuesit e mëdhaj të Postës dhe Telekomit sh.a!

Kurqysh s’ka shpjegim veç një është panlanat “udhëheqës” që e udhëhoqen Telekomin e Posten pas 2012 e deri 2019, i falimentuan gjunjëzuan i banen panla panla panla e vet i hoqën panlat i mbuluan panlat me privilgjet që i krijuan vetit me vite.

E panlanat “udhëheqës” u pasuruan blejten toka e shtëpi, banesa shylen kreditë dhe blejten lokale afariste, kurse lëndet në prokorori i mbyllen ose i pezulluan me punësime të pa ligjshme.

Pagat në Poste dhe Telekom gati 1 vit nuk ekzekutohen me kohë sepse panlanat i gjunjëzuan ndërmarrjet publike.

Une kisha luftuar atëherë me Ejup Qerimin 2012 panlanin e Telekomit, por ai panlani realizoi disa projekte tejet të dëmshme, nga Telekomi i krijonte të hyra IPKO-s heshtën heshtën tash s’ka paga as shpresë për këndellje.

Tash ju punëtorët e menaxherët nuk guxoni as like as komente duroni duroni.