NJOFTIM PËR NDËRPRERJEN E PROVIMEVE TË KANDIDATËVE PËR PATENT SHOFER

Njoftim mbi Ndërprerjen e paraqitjës e provimeve dhe testimit të kandidatëve për patent shofer nga pjesa teorike dhe praktike në të gjitha Njësitë Regjionale të Patent Shoferëve në përputhje me vendimin e Qeverisë për masat parandaluese kundër Koronavirusit (COVID – 19).

Në përputhje me vendimet e Qeverisë së Republikës së Kosovës do JU mbajmë të informuar rreth hapave në vazhdim.