Një ditë më parë u shoqërua në Polici, Xeni lidhet LIVE sot në Facebook

Këngëtari gjakovar, Shkëlzen Jetishi është lajmëruar në Facebook, një ditë pasi theu rregullat e karantinës pasi doli në qytet.

Mirëpo, Xeni nuk e foli asnjë fjalë të vetme për shoqërimin e tij në Polici.

“Miq dhe dashamirë, të gjithë atyre që janë prek nga koronavirusi, shërim sa më të shpejtë, kujdes më të madh. Mendojë që me ushtrime, ushqim më të kujdesshëm, ta kalojmë sa ma parë”, ka thënë ai.

Ndryshe, Nursen Gjurkaj, zëdhënës për media në Drejtorinë Rajonale të Policisë në Gjakov ka thënë se Jetishit i është hapur rast në polici për mos respektim të urdhrit të vetkarantinimit.

“Me urdhër të prokurorit personi në fjalë është liruar për në shtëpi me mirëkuptim që më të mos thyej këtë rregull”, ka thënë Gjurkaj.