Ti #rriNshpi e Auto Mita vjen ta merr kerrin, ta ndreq dhe ta kthen!

Fushatës #rriNshpi, lideri i industrisë së veturave Auto Mita, i bashkëngjitet në mënyrën më të mirë të mundshme.

Duke marrë parasysh se shumë prej nesh kemi gërvishtje apo dëme të kahershme në veturë të cilat kanë mbetur aty për një kohë të gjatë, ju tani mund t’i rregulloni ato duke qëndruar në shtëpi.

Pra, në këtë periudhë karantine, Auto Mita jua mundëson t’i riparoni ato pa dalë prej shtëpisë.

Mjafton që t’i shkruani në mesazh privat dhe Auto Mita vjen jua merr veturën, jua riparon dhe jua kthen në shtëpi!

E qershia mbi torte e tërë kësaj oferte, është se të gjitha shërbimet vijnë me 20% çmim më të lirë!