Garë e fuqishme ndërmjet Mercedes-AMG GT 63 S dhe Audi RS7

Audi RS7 i ri është një nga makinat më të fundit të prodhuara, po ashtu e njëjta është edhe për Mercedes-AMG GT 63 S dhe pak a shumë të dy këto modele kanë performanca të njëjta. 

Audi RS7 ka një motor 4.0, V8 dhe 591 kuaj fuqi.

Por RS7 nuk është pa një kundërshtar të denjë. Vetëm shikojeni Mercedes-AMG GT63 S.

Edhe kjo makinë ka një motor 4.0, V8, por ka më shumë kuaj fuqi se Audi RS7. Merdedes-AMG GT 63 S ka 630 kuaj fuqi.

Me këto numra të parashtruar, është e qartë se këto dy modele kanë pak a shumë performanca të njëjta, megjithatë, Mercedes është pak më i rëndë se Audi.

Mercedes është gjithashtu më i kushtueshëm se Audi.

Cila mendoni se e ka fituar këtë garë? Shikoni videon për të zbuluar më shumë rreth kësaj gare interesante.