Rrahje masive në aeroplan, shkak maska kundër koronavirusit (VIDEO)

jë sherr i madh mes pasagjerësh ka ndodhur në një aeroplan që udhëtonte nga Amsterdami në Ibiza të Spanjës.

Dy pasagjerë nuk kanë pranuar të vendosnin maske në fytyrë dhe kjo ka revoltuar edhe pasagjerët e tjerë.

Nga pamjet e publikuara shihen dy pasagjerë duke u përleshur. Një burrë i bërtet duke i thënë të ndalojnë sepse këtu ka fëmijë.