Sot pritet të mbahen dy protesta në Kosovë: Shumë punëtorë e pronarë të nervozuar me Qeverinë

Gjatë ditës së sotme në Kosovë do të mbahen dy protesta.

Sindikata e Infermierëve, Mamive dhe Profesionistëve mban protestë. (Para Qeverisë së Kosovës, ora 10:00)

Pronarët e pishinave do ta mbajnë një protestë në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë, për t’i shprehur pakënaqësitë për mbylljen e pishinave nga ana e Qeverisë.

Kujtojmë se sot para Komunës së Prishtinës është mbajtur një protestë tjetër nga pronarët e çerdheve, të cilët po kërkojnë hapjen e tyre.