Diskutohet në Kosovë për autostradën e parë për biçikleta – e para e llojit të vetë në Ballkanin Perëndimor

Grupi “Marakli t’biciklave” sot janë takuar me përfaqësuesit e Ministrisë së Infrastrukturës dhe të Hekurudhave të Kosovës.

 

Ata diskutuan për autostradën e parë në Ballkanin perëndimor për bicikleta në Kosovë.

Njoftimi i plotë:

Sot u takuam me perfaqesuesit e Ministrise se Infrastruktures, @krenarxhaferi dhe @ismajlielhami dhe te Hekurudhave te Kosoves ku u diskutua per autostraden e pare ne Ballkanin perendimor per bicikleta ne Kosove.

Shume shpejte do te themelohet grupi i perbashket punues i cili do ta shtyje perpara zhvillimin e ketij projekti me rendesi per zhvillimin e infrastruktures per ciklizmin ne Kosove.