Milan Radojqiq financon laboratorin për Covid-19 në veri

Punimet po vazhdojnë me dinamikë të përshpejtuar. Ky objekt në Veri të Mitorvicës që po financohet nga Qeveria e Serbisë është paraparë të shërbejë si laborator për teste të Covidit.

Vendimi për ndërtimi e këtij laboratori ishte marrë nga Serbia pa asnjë leje nga autoritetet kosovare.

Laboratori është dhuratë nga Beogradi dhe e një njeriu të cilin autoritetet kosovare të drejtësisë e konsderojnë si të arratisurin më të famshëm. Milan Radojçiq.

“Me iniciativën e nënkryetarit të Listës Serbe, Milan Radojçiq dhe me ndihmën e plotë të qeverisë së Serbisë në kohë rekorde u bënë paratë për ndërtimin e kësaj qendre ku do të bëhen testet për coronavirus. Kjo është tregues se shteti po kujdeset për qytetarët e tij”, tha Aleksandër Spirië, ushtrues detyre i kryetarit të Mitorvicë sipas sistemit parlale.