Nissan Juke vjen me gjeneratën e re tek Auto Mita – unik dhe i pa krahasueshëm!

Vetëm pak ditë pasi festoi 10-vjetorin prej kur është prezantuar për herë të parë në treg, Nissan Juke ka arritur tek Auto Mita – distributori i autorizuar për brendet Nissan, Renault dhe Dacia.

Nisan Juke i Ri prapë vjen për ta redifinuar mënyrën se si ju i mendoni SUV-të kompakte!

Me stil të sofistikuar e tejet joshës, drita dramatike, linja të mprehta, dizajn intrigues dhe tavan unik, gjenerata e re e Juke është si askush tjetër në rrugë!

Juke i Ri gjithashtu vjen me teknologji të avancuar, enterier modern dhe performancë dinamike.

Kjo gjeneratë e veturave po ashtu posedon edhe teknologjinë më të avancuar të sigurisë, ku mund t’i lexojë shenjat e komunikacionit, i detekton veturat në kënd të vdekur, këmbësorët e çiklistët që mund të dalin në rrugë, etj.

Me sistemin e kamerës më të sofistikuar, ju tani mund të parkoni si profesionist pasi që vetura ju ofron pamje prej 360 shkallëve të veturës.

Për më shumë informacione, vizitoni showroom-in e Auto Mitës ose kontaktoni në numrin e telefonit: 045 555 858