Romancë / Ditë e veçantë për ty….

Në botën e sotme të ngjeshur moderne, ne shpesh harrojmë të shprehim dashurinë dhe t’u tregojmë të dashurve tanë sa shumë kujdesemi për ta.

Shpesh presim raste të veçanta si Dita e lindjes për të befasuar të dashurit tonë me gjeste romantike, edhe pse e dimë se këtë duhet ta bëjmë më shpesh.

Secili burrë i mirë e di se dashuria e jetës së tyre meriton të përkujtohet rregullisht se sa e bukur dhe e veçantë është – nga brenda dhe jashtë.

Të gjithë thonë se dashuria dhemb, por kjo nuk është e vërtet. Vetmia dhemb, refuzimi dhemb, të humbësh dikë dhemb, dëshira dhemb.

Të gjithë i ngatërrojnë këto me dashurinë, kur në fakt dashuria është e vetmja që fshin çdo dhimbje duke na bërë të ndihemi mrekullisht mirë.

Dashuria është e vetmja gjë në këtë botë që nuk dhemb.

“Hej, fytyrë e bukur, shpresoj se sot ka qenë ditë e mirë për ty. Kam menduar për ty se sa ndikim ke mbi mua”