Dhunohet një e mitur në Rahovec

Një e mitur ka raportuar se është dhunuar nga një person më datën 19 nëntor në një shtëpi të pa banuar.

Sipas raportit të policisë, ngjarja ka ndodhur më datë 19 nëntor rreth ores 18:00, nw Rahovec.

“ Viktima e mitur femër  kosovare raporton se i dyshuari mashkull  kosovar  me datën 19.11.2020 në një shtëpi të pa banuar e kishte dhunuar. Njësitë policore e kanë identifikuar dhe arrestuar të dyshuarin. Në lidhje me rastin në prezencën e mbrojtësit dhe punëtorit të qendrës për punë sociale është intervistuar, gjithashtu është intervistuar edhe i dyshuari. Në lidhje me rastin është konsultuar prokurori me vendim të së cilit i dyshuari pas intervistimit dërgohet në mbajtj”, thuhet në raport.