Çfarë transformimi nga Auto Mita – veturën e vjetër e shndërron në diçka krejtësisht të re!

Kur bëhet fjalë për vetura e risi, Auto Mita ka dëshmuar vazhdimisht se mbetet lider në këtë industri!

Madje së fundmi ka sjell edhe një risi tjetër – transformimin e një veture në diçka krejtësisht të re!

Auto Mita ka pranuar veturën Nissan Rogue në gjendje të tmerrshme, me karrige të dëmtuara, enterier të shkatërruar dhe me një pamje të jashtme e cila nuk ishte për t’u lavdëruar.

Sidoqoftë, menjëherë pas pranimit të veturës, Auto Mita ka filluar me procesin e restaurimit duke ndryshuar thuajse çdo gjë në veturë për ta sjell rezultatin përfundimtar një Nissan Rogue krejtësisht të re!

Në videon e mëposhtme mund ta shihni restaurimin e kësaj veture nga maestrot e Auto Mitës.