PDK-ja zyrtarizon 6 kandidatë për deputetë nga Mitrovica

Finalizimi i listave për kandidatë në Kuvendin e Kosovës po shkon drejtë kompletimit.

Partia Demokratike e Kosovës, dega në Mitrovicë ka propozuar pesë emra të njohur nga ky subjekt politik, dhe një emër do të propozohet nga qendra.

Kandidatët që morën miratimin e degës së PDK-së në Mitrovicës janë: Bedri Hamza, Valdete Idrizi, Donjet Bislimi, Vesa Broja dhe Rrustem Musa.

Ndërsa nga qendra pritet të kandidohet edhe ish deputetja nga Mitrovica, Besa Ismaili.