Aktivizoni muskujt, shkrini dhjamin nga stomaku në mënyrë të thjeshtë

Për të qenë të efektshme ushtrimet dhe rezultatet e dukshme, më parë është e domosdoshme të reduktoni ushqimin

Me ushtrime definohen muskujt, por edhe dhjami nga zona e stomakut hiqet ekskluzivisht me zgjedhjen e duhur të ushqimit.

Instruktorët dhe nutricionistët thonë që është shumë me rëndësi të merrni një sasi të madhe proteinash, të cilat gjenden në mish, djathë, kefir, kos, shumë perime dhe pak më pak karbohidrate.

Vetëm në këtë rast shtresat yndyrore do të shkrihen nga stomaku.

Kur të zvogëloni dietën tuaj, ushtrimet do t’ju ndihmojnë të ndërtoni një stomakun më të fortë dhe të dukeni më mirë.

Në video mund ta shihni një trening dhjetëminutësh i cili aktivizon zonën e barkut.

Nëse këto ushtrime i bëni 5 herë në javë, pas një muaji do të mund t’i prisni rezultatet e para.