Komuna e Skenderajt për herë të parë mbështet fermerët me makina mjelëse

Sot janë nënshkruar kontratat tjera në mes Komunës së Skenderajt dhe fermerëve, për 81 makina mjelëse dhe pajisje tjera përcjellëse, një mbështetje kjo që...

Ministri Pal Lekaj i jep Deçanit e Gjakovës lajme të mira, nënshkroi dy kontrata

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj i ka dhënë në fund të ditës së sotme me dy lajme të mira qyteteve nga Dukagjini, Deçanit e...

Kryetari Bekim Jashari dhe ministri Fatmir Matoshi përuruan fillimin e punimeve në ndërtimin të...

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari dhe ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, kanë përuruar fillimin e punimeve në ndërtimin e...

Qeveria franceze, e interesuar për “Trepçën”

Dy ambasadorët e Francës, njëri në Beograd dhe tjetri në Prishtinë, kanë takuar në Mitrovicë kryetarin e Bordit Mbikëqyrës të “Trepçës” Ardian Sylën, me...

Vermeulen: Kosova mund të shkojë drejt krizës fiskale

“Buxheti i Kosovës nuk mund të përballojë një rritje aq të shpejtë të shpenzimeve për skemat sociale. Të mos i përmendim skemat e tjera...

Skenderaj nikoqir i panairit të mjaltit, prodhimeve bujqësore dhe artizanaleve

Për tri ditë më radhë, nga sot, qyteti i Skenderajt do të jetë nikoqir i manifestimit të përvitshëm “Panairi i mjaltit, prodhimeve bujqësore dhe...

Reçica: Fondi për sigurime sociale zgjidh çështjen e shtesave për fëmijë

Në debatin parlamentar për shtesat e fëmijëve ka folur edhe ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica. Sipas tij, nataliteti është bërë tash më brengë,...

Kosova dhe Hungaria thellojnë bashkëpunimin, shumë shpejt priten investime nga ky shtet

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka pritur në takim ambasadorin e Hungarisë në Kosovë Laszlo Markuszku kanë diskutuar për thellimin e bashkëpunimit...

Amerikanët përkrahin termocentralin ‘Kosova e Re’!?

Banka Botërore kurrë nuk ishte opcion për financimin e termocentralit të ri Kosova e Re, kështu ishte deklaruar shumë kohë më parë në një...

“Ndërtimi i termocentralit “Kosova e Re” i domosdoshëm”

Bizneset në Kosovë, e në veçanti sektori i prodhimit, kanë identifikuar energjinë elektrike si një pengesë të konsiderueshme në zhvillimin e tyre që nga...