Prokuroria Speciale nis hetimet për faturat e rrymës në veri

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës (PSRK) ka nisur hetimet preliminare lidhur me dyshimet për dallavere me faturat e energjisë elektrike për pjesën veriore...

Qeveria ndan 20 mijë euro për familjarët e të zhdukurve

Qeveria e Kosovës miratoi propozim vendimin për ndarjen e mjeteve financiare në vlerë prej 20 mijë euro për përkrahje të projektit të Këshillit Koordinues...

MI: Nesër fillojnë punimet e rrugës Varosh-Gërlicë të Ferizajit

Punimet në ndërtimin e rrugës Varosh-Gërlicë në Ferizaj nesër do të fillojnë. Ministria e Infrastrukturës përmes një njoftim për media ka njoftuar se ceremonia e...

Vazhdon ekzekutimi i subvencioneve në vlerë prej rreth 5.5 milionë euro

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, përmes Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë, ka vazhduar ekzekutimin e pagesave direkte për përfituesit në kuadër të...

MTI-ja do të kontrollojë cilësinë e naftës në kufi

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë pritet të rimarrë kompetencat për të kontrolluar cilësinë e naftës në kufi. Ministri Bajram Hasani ka thënë se Ministria...

Diskutim publik për Draft ligjin e Buxhetit për vitin 2017

Për herë të parë, Ministria e Financave organizon diskutimin publik për Draft Ligjin e Buxhetit për vitin 2017. Në këtë diskutim publik marrin pjesë ministri...

Prokuroria Speciale nis hetimet ndaj Agron Mustafës

Rreth tetë muaj pasi kryeshefi ekzekutiv i Postës së Kosovës, Agron Mustafa njoftoi se ka shpëtuar nga falimentimi kompaninë që ai drejton, Prokuroria Speciale...

Financimi i subjektet politike, pas dyerve të mbyllura

Qendra për Hulumtim, Dokumentim dhe Publikim (QHDP) publikoi analizën e shkurtër “Përmirësimi i llogaridhënies politike në financimin e partive në Kosovë: Eksplorimi i varianteve...

Mbi 12 mijë euro, i kushtojnë komunës së Pejës laptopët e këshilltarëve (Dokument)

Komuna e Pejës, do të pajisë me laptop stafin e Kuvendit dhe këshilltarët komunal. Janë gjithësej 40 laptop, me çmim prej 305.95 euro për copë,...

Ministri Hasani ua ulë qiranë prodhuesve vendor për 50 për qind

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani ka premtuar edhe një lehtësim për prodhuesit vendor. Ai të premten u ka premtuat bizneseve në Parkun...