Interesim i jashtëzakonshëm i konsumatorëve për shlyerjen e borxheve të Termokosit

Termokos ka njoftuar se deri më tani ka arritur të lidhë marrëveshje me mijëra konsumatorë, por ende është shumë i lartë numri i konsumatorëve...

Targat prej letrës na kthejnë në Prishtinën e para luftës

Targat për automjete “Provë” (Prova) me shkurtesë PR, të cilat këtë verë janë parë gjithkund në rrugët e Kosovës, na kthejnë në kohën e...

Kundërshtohet zgjerimi i hyrje-daljeve të Prishtinës

Ka kohë që ka nisur zgjerimi i rrugës që lidh Prishtinën dhe Fushë Kosovën, derisa edhe në hyrje të tjera të kryeqytetit, priten projekte...

Kërkohet shtyrja e afatit për faljen e borxheve

Kur kanë mbetur edhe pak ditë deri në përfundim të afatit për faljen e borxheve, shoqatat dhe bizneset kanë nisur lobimet nëpër institucione, për...

Kërkohet ndërhyrja e Qeverisë për Ferronikelin (Video)

Kriza në Ferronikel gjatë pesë muajve ka kaluar në heshtje nga institucionet përgjegjëse të shtetit. Derisa ky gjigant është njëri nga motorët kryesor që...

Investitori nga Podujeva rrezikon të humb biznesin, shkaku rryma (VIDEO)

Një ndërmmarës nga Podujeva rrezikon ta humb biznesin e tij. Ky rrezik po i vjen nga tensioni i ulët i rrymës elektrike, njofton Klan Kosova. https://youtu.be/B6G-veVtp-k  

Këto janë çmimet e trushive për këtë vit (Video)

Bujqit po ankohen se importi i sasisë së madhe të specave po dëmton prodhimin e tyre. Ata thonë se si pasojë e importiti duhet t’i...

Rreth 50 militantë të VV-së me kontrata mbi vepër në Ndërmarrjen Banesore

Në fillim të vitit 2015, Ndërmarrjes Publike Banesore (NPB) kishte rënë në duart e Lëvizjes Vetëvendosje, pasi që shumica e Bordit të drejtorëve të...

Mbahen Forume me autoritetet komunale mbi zhvillimin buxhetor komunal

Ministria e Financave në bashkëpunim me Misionin e OSBE-së dhe Asociacionin e Komunave të Kosovës, gjatë kësaj jave,  nga data 22 gusht deri më...

Muhaxheri: Borea projekt i rëndësishëm për krejt Kosovën

Kryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri, në një konferencë për media, ka prezantuar hapat që janë ndërmarrë deri më tani në realizimin e...