fbpx

50 mijë tonë patate nga arat e Vushtrrisë

Për shkak të kushteve të mira klimatike, ujitjes me kohë dhe trajtimit profesional të bujqve, rendimentet e patates pritet të jenë shumë më të...

S’kanë para për t’u futur në treg

Pavarësisht se udhëzimi administrativ parasheh që tregu i shitjeve të arkave fiskale të liberalizohet, por një gjë e tillë nuk po ndodh, pasi që...

Ambasadorja Gjermane Vites, premton përkrahje për AUV-në

Ambasadorja e  Republikës Federale të Gjermanisë në Kosovë Angelika VIETS, sot vizitojë Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë se Kosovës. Ajo u pritë nga  Dr. Valdet...

Oda Amerikane dëgjon shqetësimet e sektorit privat në Suharekë

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë organizoi një tryezë në nivel lokal me Kryetarin e Komunës së Suharekës Sali Asllanaj,  në të cilën bizneset që...

Hapet një fabrikë në Podujevë, 300 punëtorë fillojnë punën

Mbi 300 punëtorë kanë filluar punën në fabrikën ‘Philipoos Food’ në Podujevë, ka bërë të ditur Ministri i Punës, Arban Abrashi. Ai ka shtuar...

RTK me 900 gazetarë e kameramanë kalon në Vala

Drejtori gjeneral i VALA-s, Agron Mustafa sot ka nënshkruar marrëveshje me drejtorin e Përgjithshëm të RTK-së, Mentor Shalën, për shërbime telefonike, me ç’rast të...

BERZh mbështet edhe Fondin e Depozitave me grante

Drejtues të Fondit për Sigurimin e Depozitave të Kosovës prezantuan raportin vjetor për vitin 2015, ku shënon edhe fillimin e bashkëpunimit teknik me BERZh...

Investimet do t’i kontribuonin një ekonomie më aktive në Kosovë

Prishtinë, 26 korrik - Me qëllim të diskutimit mbi sfidat e identifikuara si vendimtare për të tërhequr investimet e huaja direkte, përpjekjet e mëtutjeshme...

Hapet panairi “Gratë në Biznes 2016”

Agjencia për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA), në kuadër të aktiviteteve për përkrahjen e grave ndërmarrëse në Kosovë në bashkëpunim me...

Komunat me obligime të papaguara dhe me më pak të hyra nga tatimi në...

EC Ma Ndryshe ka publikuar infografika me disa të dhëna rreth performansës buxhetore të Komunave që i monitoron. Të dhënat buxhetore përfshijnë progresin në...