Shala: Nesër Kosova dhe Bosnja diskutojnë për taksën 100 për qind

Një delegacion i Kosovës i organizuar nga ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, nesër do të diskutojnë në Bosnje për taksën 100 për...

BERZH përfshihet në privatizimin e Telekomit të Kosovës

Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) do të përfshihet në procesin e privatizimit të të Telekomit të Kosovës. Kështu ka bërë të ditur ministri...

MZhE: Telekomi i Kosovës drejt rimëkëmbjes

Ministria e Zhvillimit Ekonomik thotë se Ndërmarrja Publike ‘Telekomi i Kosovës’ Sh.A. që nga viti 2015 është duke u përballur me një krizë të...

Maqedonia rrit eksportin në Kosovë për 41 për qind, reagon Serbia

Taksa 100 për qind e Qeverisë së Kosovës për produktet serbe, ka ndryshuar edhe logjistikën tregtare të shteteve në rajon. Pasi Qeveria e Kosovës ka...

Ramush Haradinaj, do që të i zvogëlohet rroga

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj gjatë një takimi me minatorët në Mitrovicë, ka thënë se ka kërkuar nga ligjvënësit që t’i zvogëlojnë rrogën atij. Kreu...

MTI: Dënime për shitësit e derivateve që nuk i vendosin çmimet në tabela

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë nuk do të tolerojë mosrespektimin e udhëzimit administrativ, i cili obligon pikat shitëse të derivateve të vendosin çmimet në...

Kryesindikalisti i “Trepçës” merr pagë mujore rreth 2 mijë euro

Shyqyri Sadiku, kryetari i Sindikatës së Pavarur të Punëtorëve të “Trepçës”, lirshëm mund të konsiderohet si një ndër zyrtarët më të paguar në vend. Kryetari...

Bechtel – Enka, ende nuk i ka raportuar Ministrisë për vonesat në autostradën ‘Arbën...

Pavarësisht afatit shtesë për përfundimin e autostradës ‘Arbën Xhaferi’ konsorciumi turko-amerikan Bechtel-Enka, nuk ka arritur ta përfundoj segmentin e fundit të autostradës, i cili...

Edhe një autostradë, më e gjata në Kosovë

Ende pa përfunduar autostrada që lidh kryeqytetet e Kosovës dhe të Maqedonisë, përkatësisht Prishtinën dhe Shkupin, zyrtarë të Qeverisë së Kosovës paralajmërojnë se gjatë...

Banka Botërore: Kosova me rritjen ekonomike më të madhe në rajon

Banka Botërore pretendon se Kosova do ta ketë rritjen më të madhe ekonomike në rajon. Rritja ekonomike në Kosovë këtë vit dhe në dy vitet...