NJOFTIM PËR NDËRPRERJEN E PROVIMEVE TË KANDIDATËVE PËR PATENT SHOFER

Njoftim mbi Ndërprerjen e paraqitjës e provimeve dhe testimit të kandidatëve për patent shofer nga pjesa teorike dhe praktike në të gjitha Njësitë Regjionale...

Nëse vëreni ngritje të çmimeve nëpër markete ose barnatore, kontaktoni këtë numër të ATK-së

Frika nga përhapja e mundshme e kornavirusit bëri që edhe në Kosovë të ndërmerren masa lidhur me parandalimin e mundshëm të këtij virusi. OBSH shpalli...

Xhemë Veseli e Ramë Qupeva, negociojnë me Serbinë detajet e marrëveshjes për hekurudhat

Xhemë Veseli, drejtor i Departamentit të Transportit Tokësor në Ministrinë e Infrastrukturës dhe Transportit dhe Ramë Qupeva, drejtor i Departamentit të Infrastrukturës Rrugore, do...

NJOFTIMI I MIT: PËR SQARIMIN E OPINIONIT PAS LAJMIT TË PAVËRTETË NGA NJË PORTAL...

Me qëllim të mbrojtjes së opinionit nga dezinformimet dashakeqe, sqarojmë se  Ministri i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit, nuk nënshkruan kontrata punë dhe nuk...

MIT E GATSHME PËR RESHJE TË BORËS

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit njofton qytetarët e Republikës së Kosovës, se 17 kompanitë e kontraktuara për mirëmbajtje të rrugëve në sezonin dimëror (14...

Bekim Jahsari bënë: THIRRJE PËR BIZNESE

Ju bëjmë thirrje të gjitha bizneseve në Skenderaj, për takim me datë 29.11.2019, ora 10:00, në sallën e kuvendit komunal në Skenderaj. Me qëllim...

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike të martën publikon rezultatet e regjistrimit të Diasporës

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike do të publikoj rezultatet preliminare të regjistrimit të diasporës nëpër shtete sipas ndarjes territoriale e administrative.  I pranishëm do...

“Ditët e Kulturës Shqiptare ne Turqi” Në Turgutlu

MDIS në bashkëpunim me shoqatën kulturore shqiptare në Turgutlu organizon manifesitm për “Ditën e Shqiptarëve”, Adresa: Turgutlu Ticaret Odasi, Ergenekon Mahallesi Fatih, Caddesi No:2 Manisa/Turgutlu Datë:...

Mbyllet përkohësisht rruga Brezovicë – Qendra e Skijimit

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit informon publikun se për shkak të fillimit të asfaltimit të segmentit të rrugës R210 (Brezovicë-Qendra e Skijimit), që nga...

NJOFTIM PËR ASFALTIMIN E RRUGËS FERIZAJ-SHTËRPCË, PJESA GËRLICË E EPËRME – SHTËRPCË

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit, njofton publikun se është duke u punuar në asfaltimin e rrugës R115, Ferizaj-Shtërpcë, përkatësisht segmentin e kësaj rruge Gërlicë...