fbpx

LETËR TË HAPUR PUBLIKE ISA MUSTAFËS

E keni bërë Kosovën si vezë qyqeje. Në kohë pandemie lypni mocion, sepse nuk keni gisht për kokë. Hyni pak nën lëkurën e atyre...

Koha e AAK-së për zhvatje

“Ka ardhë koha” ishte sllogani i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës në fushatën e fundit zgjedhore. Tash, gati dy vjet më vonë, partia po...

Dy fjalë lidhur me vizitën e Presidentit të Shqipërisë në Bujanoc

Shkruan: Refik HASANI Në vizitën e parë në këtë krahinë në cilësin e Presidentit të Shqipërisë me çfarë mendime e propozime do të bëjë këtë...

“Skënderbeu ka qenë më shumë i krishterë se shqiptar, nënën e kishte sllave”

“Skënderbeu ka qenë më shumë i krishterë se shqiptar”, kështu është shprehur publicisti Mustafa Nano, gjatë një takimi me nxënës, me të cilët ka...

Reçaku, krim kundër njerëzimit, masakër apo çështje interpretimi?

Shkruan, Faruk Ajeti Një fshat krejtësisht i panjohur, zhvillimet tragjike në të cilin tronditën botën dhe vunë në lëvizje politikën ndërkombëtare. Një fshat që paraqiti...

Shteti shkelës i madh i të drejtave të njeriut! Shteti mbrotjës i dobët i...

Shkruan: Xhevndet Smakiqi Shteti shkelës i madh i të drejtave të njeriut! Shteti mbrotjës i dobët i të drejtave të njeriut! Kjo është përpjekja titanike dhe...

Mbi dramën e Gjykatës Speciale

Drama Ky shkrim është bërë gati për botim disa ditë para festave të fund vitit që shkoi. Arsyeja pse publikimi u la pas festave ka...

Vetëshuthrja politike e shendetëshme!

Nga: Xhevdet Smakiqi Në vitin 2018-të po përjetojmë vetështhurjen gjithëandej në partitë politike, të mëdha në numra e xhuxhe në vlera, programe e suksese në...

Tri vjet të çrregullimit politik

BLERIM SHALA Po bëhet gati një mandat qeverisës dhe i politikës kosovare që prej se ne jemi mbetë pa qeveri dhe pa politikë të mirëfilltë...

”Sekretet që nuk i mori me vete Ibrahim Rugova”

Njeriu që në çdo hap ishte me presidentin Ibrahim Rugova, prof. Dr.  Milazim Krasniqi ka zbuluar informacione të hollësishme të dorës së parë, fotografi...