Klinika stomatologjike – MedikaDent Implant Center

Trajtimi i pacientëve me teknologji dhe metodat më të reja! Shërbime elitare tek MedikaDent Thirr 043 551 600 Adresa: Dragodan, Rr. Bashkim Fehmiu, nr 69 -...

Pijet e gazuara një shkaktari kryesor për sëmundjen e diabetit

Ndoshta konsumi që kanë pijet e gazuara në Shqipëri nuk është shumë i madh por ka nga ata njerëz që nuk mund të rezistojnë...

28 foshnje lindën në QKUK brenda 24 orëve

Gjatë 24 orëve të fundit në Klinikën Obstetrike Gjinekologjike ka pasur gjithësej 26 lindje, 2 lindje me binjakë. Sipas njoftimit në total ka pasur 28...

Për Festën e Flamurit kryen lindje 20 nëna, dy nëna linën binjak

Gjatë festës së 28 Nëntorit në Kosovë ka pasur gjithsej 20 lindje. Në jetë u sollën 22 foshnje meqë dy nëna kanë lindur binjakë. Sipas shërbimit...

Fëmijët e kopshtit ‘Filizat’ në Prishtinë vizituan ordinancën stomatologjike MedikaDent Implant Center

Deri sa shumë prindër neglizhojnë shëndetin e dhëmbëve te fëmijët duke mos i dërguar ata për vizitë te stomatologu deri atëherë kur fillojnë problemet...

QKUK: Shtretërit janë me standarte evropiane dhe të gjithë janë vënë në shërbim...

Drejtori i Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu, ka mbajtur sot një konferencë për shtyp, në të cilën ka folur për...

47 persona të vdekur nga virusi HIV në Kosovë

Shumë persona, si meshkujt ashtu edhe femrat, të moshuar dhe të rinj, ndjehen të pasigurt kur mendojnë për kontaktet e veta seksuale me partnerët...

Prokuroria ndalon tre persona për shantazh ndaj mjekut në Gjilan

Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti i Përgjithshëm, ka ndaluar tre persona, për shkak të dyshimit se kanë kryer veprën penale ‘’Shantazhi’’. Ekziston dyshimi i bazuar...

Këto dy medikamente që po shiten në vendin tonë, dyshohet se janë kancerogjene

Selatin Kaçaniku, nga KONSUMATORI përmes faqes së tij në llogarinë Facebook ka paralajmëruar për rrezikun e dy lloje të medikamenteve që shiten në vendin...

Ministri Ismaili: Zyrtarët e arrestuar të Ministrisë së Shëndetësisë do të pezullohen

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka reaguar pas arrestimit të dy zyrtarëve të kësaj Ministrie të dyshuar për përfshirje në veprat penale ‘përvetësimi në detyrë...